Doften av varma äpplen är galet god! David & Luise från Green Kitchen Stories har trollat fram ett supersmarrigt frukostrecept som du bara måste testa!
Smält kokosolja och lönnsirap i en stor stekpanna. Häll i de övriga granolaingredienserna och låt rosta i 4-5 minuter, vänd runt med en stekspade så granolan inte bränner fast.
Häll ner i en skål och skrapa ur pannan. Häll i äppeljuicen i samma stekpanna och hetta upp och låt sjuda i 3-4 minuter tillsammans med kanelen.
Skiva under tiden äpplena i tjocka skivor, lägg ner dem i äppeljuicen och låt koka i 2-3 minuter på varje sida.
Plocka bort äppelskivorna (och kanelstången) och låt resterande äppeljuicen sjuda vidare i ett par minuter tills den är reducerad till en sirap.
Lägg ett par skedar grekisk yoghurt i två glas eller skålar, lägg äppelskivorna ovanpå yoghurten, ringla över äppelsirap och strö över granola på toppen.