Färskpotatissallad med rökt fisk

Färskpotatissallad med rökt fisk
Foto: Christel Schröder
Pär Nilsson och Christel Schröder
Pär Nilsson och Christel Schröder

Färskpotatissallad med rökt fisk

1

10 ingredienser

Färskpotatissallad med rökt fisk, gott nyttigt och lätt att ta med sig.

Receptet är beräknat för 6-8 personer.

Ingredienser

  • 10-18 färskpotatisar (små)
  • 2 rödlökar
  • 2 röda paprikor
  • 8 körsbärstomater
  • 0,5 gurka
  • 1 kg hel rökt regnbågslax
  • 100 g sockerärtor
  • 50 g rucolasallad
  • 0,5 rosésallad, huvud
  • 0,5 krispsallad, huvud

Gör så här

  1. Koka potatisen och låt den svalna. Dela den i mindre bitar. Strimla rödlök och paprika. Dela tomaterna i 4 bitar vardera. Skala, kärna ur och skär gurkan i bitar. Rensa och dela fisken i bitar. Strimla salladen. Blanda samtliga ingredienser försiktigt.