Tunnbrödsrulle med renskav

Tunnbrödsrulle med renskav

1

5 steg att laga

11 ingredienser

20 m

Tunnbrödsrulle med renskav, potatis äpple och hjortron blir en perfekt macka till lunch eller att ta med på utflykten.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 120 g renskav
  • 40 g rödlök, hackad
  • 60 g äpple, hackad
  • 0,5 klyfta vitlök
  • 40 g morot, riven
  • 100 g cottage cheese
  • salt
  • peppar
  • 4 potatisar, kokta
  • tunnbröd (valfri sort)
  • hjortron (eller lingon som topping)

Gör så här

  1. Stek renskavet och låt svalna.
  2. Hacka rödlök och äpple. Riv vitlök och morot på finaste sidan av ett rivjärn.
  3. Blanda alla ingredienser med keson och smaka av med salt och peppar.
  4. Skär potatisen i små bitar.
  5. Lägg röran på tunnbröden, toppa med hjortron och potatis, rulla ihop!
TIPS!
läs mer
Sponsrat
BOB Grundrecept på ugnspannkaka

Budgettips!

Billiga och bra vardagsrätter som barnen älskar!

Läs mer