Tunnbrödsrulle med paprika- och vitlökskorv

12 röster
15 m
4

Middag på 15 minuter! Stek god korv, snabbpickla rödlök och vispa lite crème fraiche. Rulla in i tunnbröd med lite grönsaker. Klart att servera!

Missa inte vår se & gör-film där Filip visar hur du steker korven helt perfekt.

Visa mer
15 m
4

Du behöver

  • 1 rödlök
  • 3-4 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk socker
  • 8 tunnbröd
  • 1 gurka, hyvlad i strimlor
  • 1 romansalladshuvud
  • 4 korvar med paprika och vitlök
  • 1 dl crème fraiche, vispad
  • 1 kruka basilika
  • matolja, att steka i

Gör så här

  1. Strimla rödlöken så tunt du kan och blanda den tillsammans med socker och vitvinsvinägern, ställ åt sidan.
  2. Stek korven i matolja tills den är är tillagad rakt igenom och fått fin yta.
  3. Bre ett tunt lager vispad crème fraiche på tunnbrödet, lägg på gurka, romansallad, nystekt korv, rödlöken och basilika, rulla ihop och njut!
16 april 2016

Laddar fler recept