Maja bjuder på en riktig tacofest med hemmagjorda tacobröd, två sorters huvudfyllningar och så massor av smarriga tillbehör. Spana in hennes finalrecept här!
Rulla ihop degen till små bollar, slå in dem i plastfolie och låt vila i 20 minuter.
När de vilat klart ska degen pressas i en tortillapress. Har du ingen tortillapress så går det lika bra att kavla ut dem med en kavel.
Stek sedan alla tortillabröden i en torr panna på medelvärme. Vänd dem efter 20 sekunder, vänta 40 sekunder och vänd igen. Fortsätt vända bröden tills de har fin yta.
Värm sedan upp olja i en kastrull till 170 grader och fritera hälften av de färdiga tortillabröden tills de blir gyllenbruna.
Pico de Gallo
Hacka tomater, koriander, rödlök, vitlök och chili. Lägg allt i en skål och tillsätt limejuice och lite zest från limen. Salta och peppra efter smak.
Ryggbiff
Stek ryggbiffen i smör på hög värme, salta och peppra. När köttet har en innertemperatur på 52 grader så ta bort det från värmen och låt köttet vila.
Skär upp det i smala bitar innan det läggs upp.
Tillbehör till ryggbiff
Placera tortillabrödet på en tallrik och lägg på ryggbiffen. Skär upp avokadon i smala bitar och lägg det på köttet. Toppa med Pico de Gallo.
Krabbröra
Vispa upp crème fraiche i en skål. Lägg i hackad silverlök, koriander, vitlök, rödlök och jalapeño. Tillsätt också krabbköttet och limejuicen och blanda ihop allt. Salta och peppra efter smak.
Tillbehör till krabbröra
Placera ett friterat tortillabröd på en tallrik, lägg på krabbröran och toppa med strimlad rädisa, ananas, rödlök och koriander.