Grillad majskolv med topping

4 röster

Grilla majskolv och toppa med smak av texmex: kryddsmör med spiskummin och paprikapulver samt mozzarella, fetaost, chili och färsk koriander.

Servera majskolvarna som tillbehör till annat grillat.

Visa mer

Du behöver

  • 4 majskolvar, förkokta
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 100 g smör
  • salt
  • 1 förp mozzarellaost
  • 1 förp fetaost
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 röd chilifrukt
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Rör ihop smöret tillsammans med rökt paprikapulver och spiskummin, blanda ordentligt så kryddorna blir jämnt fördelade. Tillsätt salt efter smak och smöra sedan varje majskolv noggrant.
  2. Grilla majskolvarna tills de fått färg.
  3. Riv mozzarellan och fetaosten på ett rivjärn och hacka chilin fint. 
  4. När majskolvarna är färdiga så täck dem med ost, chili och plockad koriander.
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...