Ceviche på pilgrimsmussla

Ceviche på pilgrimsmussla
Foto: TV4

Du hittar alla recept från Nyår med Tina

här


30 december 2010
4

Du behöver

  • 5 st pilgrimsmusslor, frysta
  • 1 msk kokosmjölk
  • 1 st lime, juice
  • 1-2 msk koriander, finhackad färsk
  • 0,5 st avokado, finhackad
  • 0,5 st finhackad röd chili utan frön
  • 1 st grapefrukt, filead
  • 0,5 dl olivolja
  • 5-6 droppar fisksås
  • 1 nypa mörkt mjukt socker, muscovadosocker el farinsocker
  • 1 nypa salt

Gör så här

  1. Tina musslorna något. Det är lättast att skära dem när det är lite frusna.
  2. Blanda ihop alla ingredienser utom pilgrimsmusslorna.
  3. Lägg allt på ett fat.
  4. Skär musslorna och lägg även dem på fatet.
  5. Plasta och ställ kallt ett par timmar före servering.
Kommentera receptet

Fler goda recept