Thailändsk biffsallad med dressing
Thailändsk biffsallad med dressing
13 ingredienser
40 m
Yam Nua är en härlig biffsallad med smaker från det asiatiska köket. Perfekt att förgylla sommaren med!
Se Erik Videgård laga receptet

Ingredienser
- 320 g entrecôte, grillad och skuren i tunna skivor
- 1 msk soja (ljus)
- malen svartpeppar
- 1 gurka, urkärnad och skivad
- 100 g körsbärstomater, delade
- 100 g mango, i kuber
- 1 schalottenlök, tunt skivad
- 20 g mynta, riven
- 20 g färsk koriander, riven
Dressing
- 1,5 msk fisksås
- 1 msk palmsocker
- 2 msk limejuice
- 1 röd chilifrukt
Gör så här
- Marinera entrecôten i soja och svartpeppar i 15 minuter.
- Grilla köttet till önskad stekgrad. Låt vila i 10 minuter och skiva sedan upp tunt.
- Blanda ihop salladsdressingen.
- Blanda ihop salladen med entrecôten och dressingen.
- Servera!