Teriyakiwok med fläskfilé, paprika och savojkål

53 röster
20 m
4

Snabb nudelwok med fläskfilé, grönsaker och teriyaki.

Visa mer
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 250 g äggnudlar
  • 500 g fläskfilé
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 200 g savojkål
  • 2 dl teriyakisås
  • olja
  • salt och peppar
  • 0,5 kruka persilja

Gör så här

  1. Koka upp lättsaltat i en kastrull och koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skär fläskfilé, paprika, savojkål och lök i strimlor. Fräs i olja i en wokpanna tills allt fått en fin stekyta. Krydda med salt och peppar.
  3. Slå över teriyakisås i woken och rör runt. Häll av nudlarna och rör ned i woken. Toppa med persilja och servera!
20 september 2016
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept