Teriyakiwok med fläskfilé, paprika och savojkål
Teriyakiwok med fläskfilé, paprika och savojkål
10 ingredienser
20 m
Snabb nudelwok med fläskfilé, grönsaker och teriyaki.
Se Köket.se laga receptet

Ingredienser
- 250 g äggnudlar
- 500 g fläskfilé
- 1 gul lök
- 1 röd paprika
- 200 g savoykål
- 2 dl teriyakisås
- olja
- salt
- peppar
- 0,5 kruka persilja
Gör så här
- Koka upp lättsaltat i en kastrull och koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
- Skär fläskfilé, paprika, savojkål och lök i strimlor. Fräs i olja i en wokpanna tills allt fått en fin stekyta. Krydda med salt och peppar.
- Slå över teriyakisås i woken och rör runt. Häll av nudlarna och rör ned i woken. Toppa med persilja och servera!