Tacos med marinerat oxhjärta och pico de gallo
Tacos med marinerat oxhjärta och pico de gallo
15 ingredienser
30 m + 12 h i kyl
Ingredienser
marinad
- 20 g aji panca pasta
- 1 klyfta vitlök, finhackad
- 1 msk olivolja
- 2 msk rödvinsvinäger
- 1 tsk malen spiskummin
- 1 tsk torkad oregano
- 1 tsk salt
Pico de Gallo
- 3 tomater, kubade
- 1 gul lök, finhackad
- 0,25 kruka koriander
- 0,5 citron, saften
- 1 klyfta vitlök, finhackad
- 2 gröna chilifrukter, finhackad
- salt
Gör så här
Oxhjärta
- Skär oxhjärtat i tunna skivor.
- Blanda marinaden och blanda med köttet.
- Lägg i en plastpåse och låt marinera över natten i kylen.
- Trä upp skivorna på spett och grilla eller stek hastigt på hög värme.
Pico de gallo
- Blanda ingredienserna. Servera med det marinerade oxhjärtat.