Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Tacos med marinerat oxhjärta och pico de gallo
Tacos med marinerat oxhjärta och pico de gallo
Betyg: 5 av 5 (2 röster)
2
Spara
Av:
Erik Videgård
Från:
Nyhetsmorgon
15
ingredienser
30 m + 12 h i kyl
Ingredienser
portioner
200 g oxhjärta
marinad
20 g aji panca pasta
1 klyfta vitlök, finhackad
1 msk olivolja
2 msk rödvinsvinäger
1 tsk malen spiskummin
1 tsk torkad oregano
1 tsk salt
Pico de Gallo
3 tomater, kubade
1 gul lök, finhackad
0,25 kruka koriander
0,5 citron, saften
1 klyfta vitlök, finhackad
2 gröna chilifrukter, finhackad
salt
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Oxhjärta
Skär oxhjärtat i tunna skivor.
Blanda marinaden och blanda med köttet.
Lägg i en plastpåse och låt marinera över natten i kylen.
Trä upp skivorna på spett och grilla eller stek hastigt på hög värme.
Pico de gallo
Blanda ingredienserna. Servera med det marinerade oxhjärtat.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut