Gör ett snitt i kycklingfiléerna. Salta och peppra insidan. Peppra utsidan.
Skiva mozzarella.
Fyll kycklingfiléerna med mozzarella, soltorkade tomater, parmesan och basilikablad.
Lägg skivor av parmaskinkan två och två omlott, rulla in de mozarellafyllda kycklingfiléerna i skinkan.
Lägg de parmalindade kycklingfiléerna i en ugnsform och stek i ca 20-30 min till en temperatur på 65 grader (den stiger ytterligare ett par grader när det kommer ut för att vila och blir då helt klar).
Ugnsrostad örtpotatis
Blanda alla ingredienser i en långpanna och sätt in i ugnen i cirka 40 minuter tills all vätska försvunnit.
Het tomatsalsa
Stek lök och vitlök mjuk, utan att den tar färg.
Tillsätt chili och låt den steka med en stund.
Tillsätt tomater med tomatjuice och koka på låg värme i cirka 40 minuter. Smaka av med honung, vinäger samt salt och peppar.
Tzatziki
Blanda samman alla ingredienser och smaka av. Låt stå så att smakerna utvecklas.
Fetaostsallad
Skär gurka och tomat. Smula fetaosten med händerna
Blanda olja, vinäger, honung, oregano. Salta och peppra!