Suppli con ragu
Suppli con ragu
7 ingredienser
20 m
”Suppli görs på gårdagens risotto och ofta blandar man i en skvätt köttfärsås. Bollen fylls sedan med en bit mozzarellaost och friteras frasig.” /Tove Nilsson
Se Tove Nilsson laga receptet

Ingredienser
- 3 dl risotto, kall
- 1 dl köttfärssås
- 50 g parmesanost, finriven
- 1 förp mozzarellaost
- 1 dl vetemjöl
- 1 ägg, uppvispat
- 1 dl ströbröd
- olja (neutral)
Gör så här
- Blanda risotto, köttfärsås och parmesanost.
- Rulla smeten till bollar stora som golfbollar ungefär.
- Tryck in en mozzarellabit i varje boll och rulla så att hålet täpps till.
- Panera bollarna i mjöl, ägg och ströbröd.
- Fritera dem sedan i neutral olja som är 180 grader varm.
- Låt rinna av på hushållspapper och servera dem sedan direkt.