I samarbete med Paulúns

Supermix med sesamhalloumi, ingefärsdressing och melon

16 röster
30 m
4
Pauluns Supermix med sesamhalloumi, ingefärsdressing och melon
Foto: Paulúns
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 port Paulúns Supermix ( rött råris, mathavre, mungbönor och pumpafrön)
  • 220 g halloumi
  • 2 tsk rapsolja, kallpressad
  • 30 g sesamfrö
  • 40 g hasselnötter
  • 200 g sockerärtor
  • 90 g göd lök
  • 65 g grönsallad
  • 400 g cantaloupe melon

Ingefärsdressing

  • 10 g ingefära, färskriven
  • 1 msk citronjuice
  • 1 tsk rapsolja, kallpressad
  • Havssalt & svartpeppar

Gör så här

  1. Tillaga Paulúns Supermix enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skiva halloumin och vänd varje skiva först i rapsolja sedan i sesamfrö och stek dem sedan gyllene i stekpanna.
  3. Grovhacka hasselnötterna och rosta dem vid sidan om sesamhalloumin.
  4. Strimla sockerärtorna och finhacka löken och blanda med grönsalladen.
  5. Blanda riven ingefära med resten av till ingefärsdressingen häll på rätten.
  6. Toppa med fina bitar av cantaloupemelon.
25 april 2018

Fler goda recept