Stekta haricots vertes med bacon och chili

Beijing Stekta haricots vertes med bacon och chili
Foto: Beijing8

Stekta haricots vertes med bacon och chili

5 ingredienser

20 min

Stekta haricots verts som får en härlig hetta från chili och perfekt sälta från knaperstekt bacon. Perfekt tillbehör till dumplings!

Tips från Beijing8!
Beijing8 dumplings anka 2022

Tips från Beijing8!

Servera med dumplings från Beijing8 - Lätt att laga. Enkelt att njuta.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 280 g färska haricots verts
  • 140 g bacon
  • 80 g salladslök
  • japansk soja
  • chilifrukt, hackad

Gör så här

  1. Dela bönorna på mitten och skiva salladslöken och chilin.
  2. Skär baconet i små bitar och stek det på medel- till hög värme i en stekpanna.
  3. Tillsätt bönorna i pannan när baconet nästan är klart. Rör runt och stek allt i ytterligare någon minut.
  4. Tillsätt salladslöken och stek i ytterligare 30 sekunder.
  5. Häll över bönblandningen i en serveringsskål och toppa med soja och chili. Servera varmt!
TIPS!
Tips från Beijing8!
Beijing8 header partnersida

Tips från Beijing8!

Ladda upp för fredagsmys och dumplingsöndag! Här hittar du recepten.

Läs mer