Lös upp jästen i rumstempererad mjölk. Tillsätt resten av ingredienserna och knåda i maskin på låg hastighet i cirka 10 minuter tills du har en fin och elastisk deg. Låt jäsa under duk i 60 minuter.
Fyllning
Blanda ihop samtliga ingredienser med en slickepott till en jämn massa.
Citronsocker
Massera ihop citronzest och socker och låt stå. Mixa strax innan användning för att få bort eventuella klumpar men inte så att sockret blir fint.
Avslut
Kavla ut degen till en rektangel och stryk över citronfyllningen. Vik den dubbel. Skär 3 cm strips, tvinna och lägg som en kringla, nyp ihop ändarna på baksidan av varje bulle. Lägg på en plåt med ordentligt med mellanrum. Låt jäsa i 30 min.
Baka av bullarna på 230 grader varmluft i cirka 6-8 minuter, låt svalna.
Pensla med smält smör och strö över rikligt med citronsocker.