Snabb vårdessert med rabarber och yoghurt

Snabb vårdessert med rabarber och yoghurt
Foto: Sandra Mastio

Supersnabb dessert till våren och sommaren! Fräs rabarber i brynt smör och servera med en krämig yoghurt.

26 mars 2017
10
4

Du behöver

  • 3 msk smör
  • 4 stänger rabarber
  • 1 dl honung
  • 1 dl ricotta
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • krutonger från kavring

Gör så här

  1. Bryn smöret lätt, skär ner rabarbern i mindre bitar och lägg ner i smöret. Låt fräsa 1 minut eller 2, häll ner honungen.
  2. Blanda ricotta och yoghurt slätt, lägg i ett glas och toppa med rabarberkompotten, toppa med mer yoghurt och brödsmulor.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Stekpannor från kända varumärken

Stekpannor från kända varumärken Se fler

Fler goda recept