Häll av och hacka pickles. Blanda med övriga ingredienser till såsen. Ställ i kylen fram till servering.
Pressgurka
Blanda ättika, vinäger, socker, peppar och vatten en skål. Rör om tills sockret löses upp.
Hyvla gurkan tunt med en osthyvel. Blanda ättikslagen med gurkan. Ställ i kylen fram till servering, gärna med en tyngd på.
Panerad fisk
Tina fisken om du använder fryst. Torka fisken med hushållspapper. Salta och peppra runtom.
Vispa upp ägget med en gaffel tillsammans citronjuice. Lägg pankoströbröd och vetemjöl i separata tallrikar. Vänd en filé i mjöl, sedan i ägg och slutligen i panko.
Hetta upp en rejäl klick smör och lite olja i en stekpanna. Stek fisken i pannan, ca 4 minuter per sida.
Servering
Bred smör på brödskivorna, toppa med salladsblad, fisk, remouladsås, dill, rostad lök och citronskiva.