Smash högrevsburgare med tryffelmajo
Smash högrevsburgare med tryffelmajo
15 ingredienser
20 min
Här har vi kanske världens godaste hamburgare. Superenkel att göra, och fylld med massor av smak.

Ingredienser
- 1 förp Korvbrödsbagarn Potato burger bun
- 750 g högrevsfärs (20%)
- salt
- peppar
- olja, till stekning
- 8 skivor ost
Karamelliserad lök
- 2 gula lökar, skivad
- smör, till stekning
- 1 msk strösocker
- salt
Tryffelmajo
- 1,5 dl majonnäs
- 0,75 msk tryffelolja
- 3 krm vitvinsvinäger
- salt
- peppar
Gör så här
- Blanda alla ingredienserna till tryffelmajon och ställ åt sidan.
- Stek löken i en klick smör tills den har fått fin färg. Tillsätt socker och salta löken och stek i 1-2 minuter till.
- Dela färsen i 8 bitar och gör försiktigt 8 bollar. Se till att inte krama och pressa färsen för hårt. Salta och peppra.
- Stek bollarna i lite olja på hög värme. Pressa ner bollen så att den blir platt och låt den steka i 2-3 minuter, eller tills du ser att kanterna börjar bli bruna. Vänd på burgarna och lägg på en skiva ost på varje. Stek i ca 2 minuter till.
- Rosta bröden. Bre tryffelmajo på båda bröden och lägg därefter 2 burgare på botten. Toppa med den karamelliserade löken och brödlocket. Mums!
TIPS!