Shirkand - yoghurt med kardemumma och pistagenötter

4 röster
15 min
4
Shirkand - yoghurt med kardemumma och pistagenötter
Foto: Frida Wismar

Receptet kommer från boken ”Yogaköket” Lava förlag, av Malin Mendel. 

Visa mer
15 min
4

Du behöver

  • 2 tsk kardemumma
  • 1 dl pistagenötter utan skal
  • 6 dl yoghurt, (ca 10 % fett)
  • 1 tsk vaniljsocker eller honung
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Rosta kardemumman och stöt i mortel. Krossa pistagenötterna grovt. Spara lite till garnering.
  2. Blanda kardemumman och nötterna med yoghurt och vaniljsocker eller honung.
  3. Häll upp i glas och strö över krossade nötter och kardemumma.
22 november 2018
Kökets box

laddar fler recept...

Laddar fler recept...