Här kommer en riktigt god och festlig rätt bestående av schnitzel med färsk vitlök, perfekt att njuta av i helgen! Servera med Fabians krämiga örtmajonnäs - se recept här!
Koka ihop äppelcidervinäger, senapskorn, socker och vatten.
Skala kålrabbin och skär i mindre bitar tillsammans med rädisorna.
Lägg rovorna i en glasburk, häll över lagen och förslut med lock.
Schnitzel
Skiva karrén i fyra jämnstora skivor. Lägg varje skiva mellan två bakplåtspapper och banka med en köttklubba, alternativt en liten kastrull tills köttet är 1 cm tjockt.
Salta båda sidorna av köttet med finkornigt salt.
Vispa samman ägg med 2 msk vatten.
Panera fläsket först i mjöl, därefter äggsmeten och sist i panko.
Dela de färska vitlökarna en gång på längden.
Hetta upp en panna på medelvärme, tillsätt en skvätt naturell olja och ungefär två matskedar smör. När smöret tystnat så lägg i schnitzeln ifrån dig tillsammans med två klyfter färsk vitlök. När schnitzeln är frasig och gyllenbrun på båda sidorna så är den klar.
Stek i omgångar och låt de redan klara ligga och vila på ett galler för att bevara frasigheten.