Börja med att koka upp rikligt med vatten för kokning av savoykålen.
Separera bladen på savoykålen, och koka sedan i saltat vatten i ca 4 minuter och kyl sedan ner.
Skär svampen och stek sedan med smör, 1 hackad gul lök och 2 hackade vitlöksklyftor.
När svampen är lagom stekt så lägger du den i en bunke och ställer åt sidan.
Tärna renköttet smått och blanda sedan med svampblandningen.
Hacka sista löken och vitlöken och fräs detta i en kastrull med lite matolja (har du några svamprester så lägg med dem också). Tillsätt sedan kalvfond och grädde och låt koka i ca 15 minuter.
Smaka av såsen med soja och sherryvinäger och sila den sedan.
Lägg 1 kålblad på en plastfilm och lägg sedan 2 msk renblandning på kålen, rulla ihop.
Ta sedan ur kålknytena ur plastfilmen och stek i lite olja och smör.
Pensla sedan knytena med syltad ingefära och servera med varm sås och nykokt ris.