Biffraden ska helst stekas dagen innan, så den hinner bli kall. De friterade lökringarna är jättegoda till. Servera som lunch- eller lättare kvällsrätt.
Ta fram köttet ur kylen i god tid, så att det hinner bli rumstempererat. Gnid in det med salt, peppar och vitlök och bryn det runt om i en stekpanna. Lägg sedan köttet på ett galler, stick i en termometer i mitten av köttet, så att spetsen hamnar i mitten, och stek köttet i ugnen tills innertemperaturen nått 63°. Låt köttet vila insvept i folie. Kyl köttet.
Friterade lökringar: Skala löken, skär den i tunna ringar och torka dem torra med hushållspapper. Blanda samman öl och mjöl och vänd lökringarna i blandningen. Doppa dem i ströbröd. Hetta upp oljan till friteringen till 180° och fritera lökringarna gyllengula. Låt dem rinna av på hushållspapper.
Sallad: Skala och klyfta ägget och klyfta tomaten. Skala och hacka rödlöken. Koka haricots vertsen en kort stund och skölj dem hastigt i kallt vatten. Arrangera alla ingredienserna till salladen vackert på en tallrik. Skiva köttet och lägg upp tillsammans med lökringarna.