Teas personliga brunchfavorit från USA - ett riktigt gott bananbröd som bakas utan vitt socker. Toppa gärna den saftiga kakan med en klick jordnötssmör, färska hallon eller varför inte skivad banan och kanel?
Sätt ugnen på 165 grader, varmluft. Förbered en brödform med bakplåtspapper så att du enkelt kan stjälpa ut brödet när det är bakat.
Vispa ihop kokosoljan och honungen i stor skål med en visp. Tillsätt äggen och vispa ihop ordentligt. Tillsätt sedan vattnet och bananmoset.
Häll i vanilj, kanel, salt och bikarbonat. Avsluta med att sikta i mjölet och vänd i det försiktigt. Låt smeten bara precis gå ihop.
Fyll i formen och baka i mitten på ugnen i ungefär 55 minuter. Låt svalna på formen i 10 minuter och flytta sedan över kakan på ett galler för att svalna av helt och hållet.
Servera med t ex jordnötssmör, skivad banan och ringlad honung. Mumma!