Ratatouille

0 röster
25 min
4
Ratatouille
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Fransk grönsaksröra som passar utmärkt som till exempel crepefyllning eller pastasås.

Visa mer
25 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 gul lök
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 1 förp krossade tomater
  • 0,5 dl olivolja

Gör så här

  1. Skölj och tärna grönsakerna i centimeterstora tärningar. Skala och hacka löken. Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och stek löken. Tillsätt auberginen samt lite mer olja, fortsätt sedan med paprika och sist zucchinin.
  2. Häll på krossade tomater, salta och peppra och låt småputtra i cirka 10 minuter.
20 december 2010

laddar fler recept

Laddar fler recept