Ryska plättburgare

0 röster
4
Ryska plättburgare
Foto: TV4

En enkel rätt att göra om man använder de färdiggräddade plättarna som finns i handeln. Löjrom gör dem ännu lyxigare om än dyrare.

Visa mer
4

Du behöver

  • 3 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk salt
  • 2 st ägg
  • 6-7 dl mjölk
  • Fyllning:
  • 4 dl gräddfil
  • 1 st purjolök, finskivad
  • 1 stor burk röd stenbitsrom

Gör så här

  1. Vispa ihop smeten, låt svälla, grädda plättar.
  2. Dela upp dem i fyra högar. Varva plättarna med gräddfil, purjo och rom.
26 januari 2009
Kökets kurser

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept