Blanda alla torra ingredienser i en skål och sikta sedan ner blandningen i äggsmeten. Vänd runt till en jämn smet.
Tillsätt mjölken och vänd ihop utan att luften försvinner ur smeten.
Fördela smeten lika på två plåtar med bakplåtspapper (det ska bli två rulltårtor). Bred ut till ett jämnt lager.
Grädda en plåt i taget mitt i ugnen i 4–5 minuter. Ta ut och låt svalna på galler.
Limesocker
Mät upp sockret i en skål. Riv i limeskal och blanda.
Strö limesockret över bottnarna. Lägg ett bakplåtspapper på båda bottnarna och vänd upp och ner så att den ligger mot köksbänken. Dra försiktigt av bakplåtspappren från bottnarna.
Hallonfyllning
Mät upp hallonsylten i en skål.
Riv ner limeskalet från båda limefrukterna och pressa ner saften från en lime i skålen. Blanda och fördela sedan sylten på bottnarna i ett tunt lager.
Rulla ihop bottnarna från långsida till långsida och rulla sedan in rulltårtorna i bakplåtspapper. Låt vila i kylen i minst 1 timme.
Servering
Skär rulltårtorna i ca 4 centimeter breda bitar.
Stapla bitarna som en pyramid på ett fat.
Spritsa ut grädden och dekorera med färska bär och örter. Pudra till sist florsocker över.