Roquefortmousse med äppelchutney

koket.se
Roquefortmousse med äppelchutney
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson

Roquefortmousse med äppelchutney

3 ingredienser

10 m + tid i kyl

Roquefortmousse med äppelchutney och sesamcrips är ett riktigt enkelt och gott tilltugg perfekt till alla festliga tillfällen.

Se Jonas Svensson laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • 50 g roquefortost
  • 2-3 msk crème fraîche
  • 1 stjälk stjälkselleri
  • sesamknäcke
  • äppelchutney

Gör så här

  1. Mixa osten slät med crème fraîche och ställ i kylen minst 1 timme innan servering.
  2. Skiva stjälksellerin tunt med en skalare och lägg i kallt vatten.
  3. Servera en quenelle med ost tillsammans med äppelchutney och sesamknäcke.