Rökt vildandsbröst, serveras med löjrom och crème fraiche

20m
4
Rökt vildandsbröst, serveras med löjrom och crème fraiche
Foto: TV4

Snabblagad förrätt med rökt vildandsbröst, löjrom, crème fraiche och rödlök, serveras med smörstekt bröd.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

18 maj 2017
20m
4

Du behöver

  • 2 rökta vildandsbröst
  • 80-100 g löjrom, eller sikrom
  • crème fraiche, en klick per portion
  • 1 rödlök. finhackad
  • 4 skivor formfranska
  • smör, till stekning

Gör så här

  1. Skiva andbröstet i tunna skivor och lägg på fyra tallrikar.
  2. Lägg en klick löjrom, cremé fraiche och den finhackade löken bredvid bröstet.
  3. Stek formfranskan i rikligt med smör.
  4. Lägg brödet på hushållspapper så fettet rinner av. Dela brödet diagonalt och lägg på tallriken.
  5. Garnera med något grönt om så önskas.
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept