Rigatoni med västkustsallad och Rhode Island

Rigatoni med västkustsallad och Rhode Island
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Rigatoni med västkustsallad och Rhode Island

11 ingredienser

Just dill och rhode island är en väldigt trevlig kombination. Servera den här lyxiga salladen som finare kvällsrätt.

Ingredienser

portioner
  • 2 dl rigatoni, pasta
  • 2 kokta humrar
  • 1 burk krabba, 225 g
  • 1 burk kräftstjärtar, 380 g
  • 0,5 isbergssallad, blad
  • 1 dl frysta ärtor
  • 5 champinjoner
  • 2 tomater
  • Rhode Island sås (dressing)
  • 1 kruka färsk dill
  • 1 citron

Gör så här

  1. Tina hummern. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet och spola över kallt vatten.
  2. Dela hummern på mitten och lägg kräftstjärtarna och krabban i ett durkslag så att allt spad rinner bort. Skär isbergssallaten i strimlor, dela tomaten och skär champinjonerna i kvartar.
  3. Blanda pasta, krabba, kräftstjärtar, sallat, ärter, champinjoner och tomater i en fin skål. Ringla över rhode island-dressing och toppa med en hummerhalva. Dekorera med dill och citron.