Råbiff med kimchi och sojatapioka

Råbiff med kimchi och sojatapioka_01
Foto: Tv4
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson

Råbiff med kimchi och sojatapioka

12 ingredienser

20 m

Vad sägs om råbiff med smakrik kimchi och sojatapioka i helgen?

Ingredienser

portioner
  • 2 dl soja (till tapioka)
  • 2 msk risvinäger
  • 1 dl bonitoflakes
  • 4 msk tapiokapärlor
  • 1 rödlök
  • 1 dl risvinäger
  • 400 g råbiffsfärs
  • 4 msk kimchi
  • 2 msk chilisås
  • 2 dl majonnäs
  • krasse (till servering)
  • rischips (till servering)

Gör så här

  1. Börja med att koka upp sojan till tapiokapärlorna tillsammans med risvinäger. Tillsätt bonitoflakes när det är varmt och låt stå tills det svalnat, sila sedan. Blanda med tapiokapärlorna.
  2. Finhacka rödlöken och blanda med 1 dl risvinäger.
  3. Blanda råbiffen med kimchi, chilisås och majonnäs.
  4. Servera allt samman med krassesallad och friterade rispapper.