Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Kurser
Trädgård
Sök
visa meny för konto
Rabarbermousse
Foto: TV4
Rabarbermousse
24
Spara
Av:
Köket.se
4
ingredienser
När rabarbern är som bäst smakar den utmärkt i en fluffig mousse.
Fest
Mousse, fromage och pudding
Ingredienser
4 stjälkar rabarber
2 dl strösocker
2 gelatinblad
4 dl vispgrädde
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skala och dela rabarbern i mindre bitar. Koka rabarberbitarna med sockret. Sila till en jämn massa.
Lägg gelatinbladen kallt vatten i några minuter. Smält dem i den varma rabarbermassan. Låt svalna.
Vispa grädden, blanda med rabarbermassan. Häll upp i portionsskålar och ställ kallt till servering.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut