Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Pytt med renskav
Foto: TV4
Pytt med renskav
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
Köket.se
9
ingredienser
Med smak av Norrland.
Husmanskost och receptklassiker
Viltkött
Så väljer du rätt kött i köttdisken
Ingredienser
portioner
1 förp renskav [ca 250 g]
salt
svartpeppar
0,75 kg potatis, skalad och tärnad
paprikapulver
1 purjolök, skivad
matfett, till stekning
Till servering:
4 morötter, rivna
2 msk olivolja
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Råstek potatisen mjuk i matfett i en panna. Krydda med salt och paprika. Slå upp i form.
Stek sen renskaven i het panna och krydda med salt och svartpeppar. Blanda med potatisen.
Stek sist purjon mjuk och vänd ned.
Slå lite olivolja över de rivna morötterna och krydda med salt och svartpeppar och servera till pytten.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut