I samarbete med FELIX

Pytt-i-panna-wrap med grönkålspesto och picklad lök

3 röster
30 m
4

Ett roligt sätt att servera klassikern pytt i panna - här som en vegetarisk wrap med stekt ägg, picklad lök och pesto på grönkål och persilja.

Visa mer
30 m
4
4 portioner

Du behöver

Grönkålspesto

  • 50 g valnötter
  • 125 g grönkål
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 kruka persilja
  • 50 g lagrad ost, riven
  • 2 dl olivolja
  • salt

Servering

  • 350 g Felix vegetarisk pytt
  • 4 ägg
  • 4 tortillabröd
  • picklad lök

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till grönkålspeston i en matberedare eller med stavmixer.
  2. Stek den vegetariska pytten tillsammans med lite smör eller olja i en stekpanna tills det fått en fin yta. Häll över pytten i en skål och täck med folie så det håller sig varmt. Torka ur pannan och stek äggen så som du vill ha det.
  3. Montera wraps med stekta ägg, pytten, peston och picklad lök.
Tips!
Bästa pizzan ever med sötpotatis och burrata

Fler tips från FELIX!

Sugen på att få fler vegetariska vardagsrecept?

Klicka här!

27 april 2018
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept