Pytt-i-panna-wrap med grönkålspesto och picklad lök

Pytt-i-panna-wrap med grönkålspesto och picklad lök
Foto: Köket

Pytt-i-panna-wrap med grönkålspesto och picklad lök

4

3 steg att laga

11 ingredienser

30 m

Ett roligt sätt att servera klassikern pytt i panna - här som en vegetarisk wrap med stekt ägg, picklad lök och pesto på grönkål och persilja.

läs mer
Felix vegetarisk pytt produkt ny

Felix tipsar!

Felix veggie pytt är gjord på svensk potatis och bra råvaror utan tillsatser som tillagas lokalt i Skåne.

Läs mer

Ingredienser

portioner4 portioner

Grönkålspesto

  • 50 g valnötter
  • 125 g grönkål
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 kruka persilja
  • 50 g lagrad ost, riven
  • 2 dl olivolja
  • salt

Servering

  • 350 g Felix vegetarisk pytt
  • 4 ägg
  • 4 tortillabröd
  • picklad rödlök

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till grönkålspeston i en matberedare eller med stavmixer.
  2. Stek den vegetariska pytten tillsammans med lite smör eller olja i en stekpanna tills det fått en fin yta. Häll över pytten i en skål och täck med folie så det håller sig varmt. Torka ur pannan och stek äggen så som du vill ha det.
  3. Montera wraps med stekta ägg, pytten, peston och picklad lök.
TIPS!
läs mer
Bästa pizzan ever med sötpotatis och burrata

Fler tips från FELIX!

Sugen på att få fler vegetariska vardagsrecept?

Läs mer