Sätt ugnen på 150 grader. Ta fram en ugnsform med höga kanter där formarna får plats för vattenbad.
Karamell
Börja med att koka upp socker med 1 matsked vatten till karamellen i en kastrull. Koka tills det blir karamelliserat och gyllenbrunt.
Ta snabbt av från värmen och tillsätt 2 matsked kokhett vatten och rör ner 1 matsked yuzujuice. Ställ åt sidan.
Pudding
Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Blanda med mjölk och sjud upp till ca 60 grader.
Blanda ägg, äggula och socker i en skål. Häll över den varma mjölken och rör till en jämn smet.
Häll karamellsmet i botten på formarna och portionera ut mjölksmeten ovanpå.
Lägg hushållspapper i botten på ugnsformen och ställ formarna ovanpå. Häll försiktigt ner varmt vatten i formen så att portionsformarna täcks till tre fjärdedelar.
Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter. Tag ut och låt svalna. Ställ i kylen.
Dra en liten kniv runtom puddingen och vänd den upp och ned på en assiett.