Potatissallad med ägg, räkor och brynt smör
Potatissallad med ägg, räkor och brynt smör
9 ingredienser
30 m
Potatissallad med ägg, räkor, pepparrot, brynt smör och citron är en riktigt lyckad kombination som passar hela sommaren!
Se Tommy Myllymäki laga receptet

Ingredienser
- 600 g kokt potatis, i bitar eller lätt krossad
- 150 g smör, brynt
- 3 msk citronsaft
- 4 ägg, kokta och i halvor
- 200 g skalade räkor
- 1 dl färsk pepparrot, nyriven
- 1 dl dill, grovt skuren
- salt
- peppar
Gör så här
- Koka potatisen mjuk, dela snabbt eller krossa lätt när den är varm.
- Bryn smöret och dra av från värmen. Tillsätt citronsaft.
- Skeda smöret över potatisen.
- Toppa med ägg, skalade räkor, pepparrot och dill.
- Krydda med lite salt och nymalen peppar.