
Leif Mannerström, Tom Sjöstedt, Markus Aujalay och Mischa Billing med gäster ger sina bästa tips för att lyckas i köket och skapa fantastiska måltider.

02:58
I Tom lagar en av sina favoriter, lammkotletter, som han serverar med bönor, syrlig tomat och vitlökskräm.

02:38
Leif Mannerström guidar oss igenom olika pepparsorter och hur man ska använda dem.

00:45
Mischa Billing berättar hur du ska tänka när du väljer glas till ditt vin.

01:53
Leif Mannerström ger hemmakockarna en lektion i hur man filear fisk.

01:05
Markus Aujalay visar var du hittar det bästa köttet i en krabba samt vilka delar du inte borde använda i matlagning.

01:29
Tidigare Sveriges mästerkock-deltagaren Paul Kühlhorn kommer tillbaka för att ge deltagarna lite tips för hur de ska tänka när de friterar.
För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren: