En hemgjord pizza med smaker från en klassisk italiensk pastarätt - cacio é pepe. Här görs en snabb variant på färdigköpt pizzabotten, smakrik topping och en len ostkräm.
Blanda ihop crème fraiche med riven vitlök, salt och mycket svartpeppar.
Bred ut krämen på pizzabottnarna, bred inte hela vägen ut utan lämna ågra centimeter kant fri från kräm. Toppa med riven parmesan och några droppar olivolja.
Sätt in i ugnen och grädda ca 10-15 minuter.
Snabburrata
Pulsa mozzarellan med syrad grädde lite hastigt i en mixer, till en grov kräm.
Pizzasallad på rödkål och svartkål
Blanda samman ingredienserna till dressingen.
Strimla rödkål och svartkål fint (ta inte med själken från svartkålen). Vänd ihop kål med dressingen och smaka av med svartpeppar.
Servering
Ta ut pizzan från ugnen. Klicka på snabburratan och toppa med nymalen svartpeppar.
Servera din cacio é pepe pizza med den syrliga pizzasalladen