Pisto de Calabacin
Pisto de Calabacin
9 ingredienser
20 m
Den här härliga rätten är perfekt att göra i skördetid! Med solmogna tomater och färgsprakande paprikor blir det ett riktigt smakrikt inslag till helgens middag.
Se Johan Backéus laga receptet

Ingredienser
- 3 zucchini
- 2 röda paprikor
- 6 tomater (mogna)
- 2 gula lökar
- 2 klyftor vitlök
- olivolja
- pimiento (rökt paprikapulver)
- strösocker
- salt
Gör så här
- Skär zucchini och paprika i små bitar.
- Skala tomterna och dela även dem i mindre bitar.
- Sautera löken och vitlöken med lite olivolja. Tillsätt en nypa pimento.
- Tillsätt paprika och zucchini i pannan.
- Avsluta med att tillsätta tomatbitarna och koka ihop på hög värme tills tomaterna känns lätt tillagade.
- Balansera syran med lite socker och smaka av med salt.
- Servera gärna med stekt ägg och bröd