Blanda alla ingredienser till chimichurri i en matberedare och mixa ihop till en "pesto".
Tryffelmajonnäs
Separera äggulorna från vitorna och lägg gulorna i en bunke. Tillsätt vinäger och senap. Vispa, gärna med elvisp medans du långsamt häller i oljan till en tjock majonnäs. Smaksätt med tryffelolja, finriven parmesan och salt/peppar
Pommes frites
Skala och skär potatisen till önskade pommes. Lägg potatisen i kallt vatten i ca 30 minuter. Häll av vattnet och torka potatisen.
Fritera pommesen tre gånger i 180 grader och låt svalna mellan friteringarna. Vid första friteringen skall potatisen endast bli mjuk. Andra friteringen skall potatisen börja få färg. Sista friteringen skall potatisen friteras klart, få fin färg och textur.
Pepparbiff
Rosta hela svartpepparkorn i torr panna i ca 1 minut. Mortla därefter pepparn till önskad storlek. Häll ut den mortlade svartpepparn på en skärbräda och "panera" kanterna på biffen med pepparn.