Pelles tre tapas

Pelle Johansson

Pelles tre tapas

12 ingredienser

Ingredienser

portioner

Tapas ett:

  • gravad lax
  • dillfrö
  • ingefära
  • crème fraîche

Tapas två:

  • dadlar
  • blandade nötter
  • blåmögelost
  • honung

Tapas tre:

  • julskinka
  • barbequesås
  • plommon
  • grillspett

Gör så här

  1. Tapas ett: Grovhacka dillförna. Rulla laxbiten i ett tjockt lager dillfrön och skiva den. Halstra bitarna på hög värme utan fett - låt en rå kärna vara kvar i mitten av laxen. Riv ner ingefära i creme fraichen till önskad styrka och servera ingefärskrämen till laxen. Tapas två: Fyll dadlar med lite ost. Strö över hackade nötter och ringla över honung. Tapas tre: Skär skinkan i munsbitar. Skär plommonen i lika stora bitar och sätt ihop med skinkan med spetten. Doppa i barbecuesås.