Pasta med vegetarisk tofu stroganoff

Foto: Angelica Söderberg
Pasta med vegetarisk tofu stroganoff
10 ingredienser
20 m
En vegetarisk pastarätt med tofu. Den milda stroganoffen går hem hos hela familjen!
Felix tipsar!

Felix tipsar!
Felix Tomatketchup är tillagad i Blekinge av solmogna tomater och innehåller inga konserveringsmedel.
Läs mer
Ingredienser
- 400 g pasta, gärna snäckor
- 1 gul lök
- olja, till stekning
- 2,5 dl grädde
- 1 dl Felix ketchup
- 2 dl vatten
- 400 g tofu
- 100 g fetaost
- 10 soltorkade tomater, hackade
- 1 kruka persilja (och eller basilika)
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
- Skala och hacka den gula löken och fräs mjuk i en kastrull med lite olja. Slå över grädde, ketchup och vatten och låt koka upp.
- Tärna tofun och häll ner i kastrullen. Låt koka i 5 minuter och smaka av med salt och peppar.
- Serva tofu stroganoffen med pastan och toppa med smulad fetaost, soltorkade tomater och lite färsk persilja eller basilika!
TIPS!