Pasta med vegetarisk tofu stroganoff

37 röster
20 m
4
Felix Vegetarisk pasta med rosa sås
Foto: Angelica Söderberg
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g pastasnäckor
  • 1 gul lök
  • olja, till stekning
  • 2,5 dl grädde
  • 1 dl Felix ketchup
  • 2 dl vatten
  • 400 g tofu
  • 100 g fetaost
  • 10 soltorkade tomater, hackade
  • 1 kruka persilja (och eller basilika)

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skala och hacka den gula löken och fräs mjuk i en kastrull med lite olja. Slå över grädde, ketchup och vatten och låt koka upp.
  3. Tärna tofun och häll ner i kastrullen. Låt koka i 5 minuter och smaka av med salt och peppar.
  4. Serva tofu stroganoffen med pastan och toppa med smulad fetaost, soltorkade tomater och lite färsk persilja eller basilika!
Tips!
Felix Quinoasallad med hummus och rostade pumpakärnor
16 november 2016