Pasta med vegetarisk tofu stroganoff

Felix Vegetarisk pasta med rosa sås
Foto: Angelica Söderberg

Pasta med vegetarisk tofu stroganoff

37

4 steg att laga

10 ingredienser

20 m

En vegetarisk pastarätt med tofu. Den milda stroganoffen går hem hos hela familjen!

läs mer
Felix ketchup produkt

Felix tipsar!

Felix Tomatketchup är tillagad i Blekinge av solmogna tomater och innehåller inga konserveringsmedel. 

Läs mer

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 400 g pasta, gärna snäckor
  • 1 gul lök
  • olja, till stekning
  • 2,5 dl grädde
  • 1 dl Felix ketchup
  • 2 dl vatten
  • 400 g tofu
  • 100 g fetaost
  • 10 soltorkade tomater, hackade
  • 1 kruka persilja (och eller basilika)

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skala och hacka den gula löken och fräs mjuk i en kastrull med lite olja. Slå över grädde, ketchup och vatten och låt koka upp.
  3. Tärna tofun och häll ner i kastrullen. Låt koka i 5 minuter och smaka av med salt och peppar.
  4. Serva tofu stroganoffen med pastan och toppa med smulad fetaost, soltorkade tomater och lite färsk persilja eller basilika!
TIPS!