• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Papardelle med svamp

Papardelle med svamp
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Papardelle med svamp

3 steg att laga

8 ingredienser

Inled måltiden med en läcker svamp- och pepparpasta.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 240 g pappardelle
  • 5 dl kantareller (gula och tratt-)
  • 1 gul lök
  • 2 msk smör
  • 1 tsk grönpeppar
  • 0,5 tsk rosépeppar
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 2 tomater

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet.
  2. Borsta och ansa svampen. Skala och hacka löken fint. Lägg svampen i kall panna och hetta upp. Låt fukten dunsta bort, lägg i smör och fräs svampen. Krydda med grönpeppar, rosépeppar och svartpeppar. Ta upp svampen.
  3. Fräs löken i smör och blanda ner svampen. Blanda sedan med den nykokta pastan och servera genast.