Pannacotta på påskskum
Pannacotta på påskskum
6 ingredienser
10 m + tid i frysen
Ta vara på överblivet påskgodis och gör den här festliga pannacottan med krispig rågbröd!
Se Adam Thulin laga receptet

Ingredienser
- 5 dl grädde
- 100 g påskskum
- salt
- 1 skiva rågbröd
- neutral olja
- 150 g physalis
Gör så här
- Koka upp grädde och påskskum i en kastrull tills påskskummet smält. Tillsätt en nypa salt.
- Häll upp smeten i små formar, eller glas, och ställ in i frysen i 1 timme.
- Smula ner rågbrödet och stek frasigt i olja.
- Värm försiktigt physalisen i en kastrull. Ta bort kastrullen från värmen när physalisen blivit lite ljumna.
- Tryck till physalisen så de går sönder.
- Servera pannacottan med physalisen och det steka rågbrödet.