I samarbete med Abba

Panerad rödspätta med remoulad

20 m
4
Panerad rödspätta med remoulad
Foto: Abba
20 m
4

Du behöver

  • 4 filéer rödspätta

Panering:

  • 1 ägg
  • 1 dl mjöl
  • 1 dl ströbröd

Remoulad:

  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry
  • 0,5 gul lök
  • 1 Felix ättiksgurka
  • Dill
  • Citron

Gör så här

  1. Remoulad: Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättiksgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt.
  2. Panera spättan i mjöl, följt av uppvispat ägg och till sist ströbröd. Stek på medelhög värme i rikligt med smör för att få en frasig yta på fisken.
  3. Servera gärna spättan på ett grovt bröd med remouladen, lite sallad, citron och dill.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Abba

Visa alla recept från Abba