Palak paneer med halloumi

25 m
4
Palak paneer med halloumi
Foto: köket.se
25 m
4

Du behöver

  • 1 gul lök, hackad
  • 2 msk smör
  • 1 tsk olja
  • 2 tsk hel kummin
  • 1 tsk gurkmeja
  • 2 dl tomatpuré
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk garam masala
  • 1,5 tsk chilipulver
  • 200 g färsk spenat
  • 2 pkt halloumi, i kuber
  • 3 dl grädde
  • salt

Gör så här

  1. Hetta upp smör och olja. Stek löken mjuk. Lägg i kumminfrön och gurkmeja och låt fräsa innan du lägger i tomatpuré, vatten, chilipulver och garam masala. Låt det puttra på hög värme och rör om tills det börjar koka.
  2. Sänk värmen och lägg i spenat och halloumi. Rör om och låt puttra ett par minuter. Häll i grädden och smaka av med salt.
  3. Servera med ris eller naanbröd.
Kommentera receptet
Glaskampanj

Fler goda recept