Ostrontillbehör

Ostrontillbehör
Foto: Charlotte Gawell
Nils Molinder KK 2024
Nils Molinder KK 2024

Ostrontillbehör

5 ingredienser

20 m

Är det dags att njuta av ostron? Här bjuder Nils Molinder på en fräsch schalottenlöksvinägrett som gör sig riktigt bra till just ostron.

Ostron - recept, vett och värt att veta
Ostron - recept, vett och värt att veta

Ostron - recept, vett och värt att veta

Receptet är hämtat ur Nils Molinders kokbok

Läs mer

Se Nils Molinder laga receptet

logo

Ingredienser

Håll skärmen tänd
4 - 6 portioner
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 1 dl vitt vin
  • 6 cl Crème de cassis
  • 4 schalottenlökar, finhackade
  • 8 cl sockerlag

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Blanda alla ingredienser förutom den hackade löken.
  2. Värm upp blandningen till ca 70 grader.
  3. Häll lagen över löken och låt svalna.