I samarbete med Abba

Nudelwok med pankopanerade fiskbullar

8 röster
30 m
4
Abba Fiskpatrullen Nudelwok med pankopanerade fiskbullar
Foto: Abba

Pankopanerade fiskbullar med smarriga nudlar där svenska och asiatiska smaker möts.


Visa mer
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 burkar Abba fiskbullar i buljong
  • 6 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • 3 dl panko ströbröd
  • salt
  • rapsolja och smör till stekning
  • 250 g nudlar
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 broccoli
  • 150 g sockerärtor
  • 1 msk soja
  • 1 msk sesamolja
  • sweet chilisås, till servering

Gör så här

  1. Panera fiskbullarna med att doppa de i mjöl, sedan vispat ägg och till sist panko ströbröd. Salta lätt.
  2. Koka upp nudlarna och fräs hackad vitlök följt av grönsakerna i en wokpanna. Stek upp fiskbullarna i rapsolja och smör tills de är frasiga och gyllenbruna.
  3. Häll av vattnet och blanda i nudlarna med grönsakerna. Smaksätt med soja och sesamolja.
  4. Servera wok och fiskbullar tillsammans med lite sweet chili sås.
11 september 2016
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept