Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Roslagslåda
Roslagslåda
Betyg: 3.5 av 5 (10 röster)
10
Spara
Av:
Nils Emil Ahlin
Från:
Nyhetsmorgon
8
ingredienser
Ingredienser
portioner
600 g strömmingsfilé
1 förp ansjovisfiléer, med spad, liten
1 purjolök (liten)
5 msk Kalles kaviar
2 msk smör
3 dl vispgrädde
0,5 dl dill, hackad
svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Rulla strömmingsfiléerna med skinnsidan utåt. Lägg dem i en ugnssäker, smord form.
Hacka ansjovis och purjo och blanda med resten av ingredienserna. Slå blandningen över strömmingen.
Grädda i 200 grader varm ugn cirka 25 minuter.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut