Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Kurser
Sök
visa meny för konto
Fylld lövbiff
Foto: Fredrik Sandin Carlson
Fylld lövbiff
39
Spara
Av:
Nils Emil Ahlin
Från:
Nyhetsmorgon
14
ingredienser
20 min
Snabbt, gott och festligt.
Biffar
Snabbt
Ingredienser
4 lövbiffar [ca 500 g]
smör, till stekning
salt
peppar
Fyllning:
50 g rökt skinka, i små tärningar
50 g champinjoner, finhackade
1 gul lök, finhackad (liten)
2 msk färsk pepparrot, riven
2 msk persilja, hackad
1 äggula
salt
smör
potatispuré
sallad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skala och hacka löken. Dela champinjonerna i mindre bitar. Tärna skinkan.
Fräs lök och champinjoner i smör i en panna ett par minuter. Lägg i skinkan, rör om och tag från värmen.
Rör ner pepparroten, persiljan och äggulan. Smaka av med salt.
Fördela fyllningen på ena halvan av biffen och vik över den andra halvan.
Hetta upp en stekpanna och lägg i en klick smör. Stek biffarna på stark värme knappt en minut på varje sida. Salta och peppra.
Lägg upp biffarna på varma tallrikar och servera med potatispuré och sallad.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut