Enkla, matiga wraps som fylls med kikärts- och morotsbollar, härlig örtyoghurt och en riktigt fräsch kålsallad. Perfekt till vardagsmiddag, på picknicken eller lunch!
Mosa eller mixa kikärterna. Riv morötterna på den grova sidan på rivjärnet.
Blanda morot, kikärter, sesamfrö, pressa i vitlöken, salt och olivolja i en skål. Forma till bollar och lägg i en ugnsfast form, baka i ugnen i ca 10-15 min.
Skiva rödkålen tunt och blanda ordentligt med resten av ingredienserna. Knåda kålen i någon minut och ställ sedan åt sidan.
Hacka örterna och blanda med yoghurt, vitlök, salt, peppar och citronsaft i en skål.
Bred yoghurt på ett tortillabröd och toppa med rödkål, morotsbollar, sallad, hackad tomat, salladslök och valnötter. Vira ihop hårt till en wrap/burrito och slå in i smörgåspapper!